wie zijn wij

Debby Caroline en Bart

Wij, familie van Bemmel, vader, moeder, zoon en dochter geboren en getogen in Leiden hebben al jaren de droom van het zelfstandig ondernemen in de campingbranche! Bij deze is onze droom in vervulling gegaan en hebben wij in 2014 Camping du Château heropend.

Bart en Caroline zijn al jaren fan van la douce France. Na jaren te hebben genoten van diverse streken van Frankrijk vonden we in 2009 hier  in de Vogezen in Gérardmer ons plekje voor een vakantiehuis. Al snel gingen onze handen jeuken om in deze groene streek een camping te beginnen.

Hier waar elk seizoen zijn charme heeft wilden we wonen en werken!

Na ruim 30 jaar werkzaam te zijn geweest in de Tandtechniek, wil Bart graag z’n handen vies maken en buiten in de natuur werken. Caroline heeft verschillende jaren samengewerkt met Bart als receptioniste. Ze houdt ook erg van de natuur en kan haar creativiteit zeker kwijt op de camping.

Jimmy, net als z’n vader fanatiek motorrijder, komt regelmatig bij ons in de Vogezen van de mooie bochten genieten. Hij heeft ons het eerste jaar geholpen met het opknappen en klaarmaken van de camping. Sinds 2015 woont Jimmy weer in Nederland waar hij een hele leuke baan heeft in de motorkleding branche. 

Debby is een echt buitenmens. Ze heeft 2 zomerseizoenen stage gelopen op campings in Frankrijk en daana in 2013 haar opleiding Leisure Hospitality van Vacansoleil afgerond als animatrice en receptioniste. In juni 2018 heeft zij in Frankrijk het diploma " Accompagnateur tourisme equestre" behaald, waardoor zij nu met de kids ponyritten vanaf de camping kan maken. Voor meer info zie ponyactiviteiten

 

 

                              Schermafbeelding 2020 03 28 om 09.49.48