Wie zijn wij?

Wij, familie van Bemmel, vader, moeder, zoon en dochter geboren en getogen in Leiden hebben al jaren de droom van het zelfstandig ondernemen in de campingbranche! Bij deze is onze droom in vervulling gegaan en hebben wij in 2014 Camping du Château heropend.

Bart en Caroline zijn al jaren fan van la douce France. Na jaren te hebben genoten van diverse streken van Frankrijk vonden we in 2009 hier  in de Vogezen in Gérardmer ons plekje voor een vakantiehuis. Al snel gingen onze handen jeuken om in deze groene streek een camping te beginnen.

Hier waar elk seizoen zijn charme heeft wilden we wonen en werken!

Na ruim 30 jaar werkzaam te zijn geweest in de Tandtechniek, wil Bart graag z’n handen vies maken en buiten in de natuur werken. Caroline heeft verschillende jaren samengewerkt met Bart als receptioniste. Ze houdt ook erg van de natuur en kan haar creativiteit zeker kwijt op de camping.

Jimmy, net als z’n vader fanatiek motorrijder, voelt zich in de Vogezen, met al z’n mooie bochten helemaal thuis. Ook off the road staat hij z’n mannetje. Hij heeft een opleiding gedaan voor scheepsinterieurbouw en houdt dus van klussen. Sinds 2015 heeft Jimmy een hele leuke baan in Nederland.

Debby is een echt buitenmens. Ze heeft 2 zomerseizoenen stage gelopen op een camping in Frankrijk en net haar opleiding Leisure Hospitality van Vacansoleil afgerond. Ze wil haar kennis graag toepassen in de praktijk. In juni 2018 heeft zij het diploma " accompagnateur tourisme equestre" behaald, waardoor zij nu met de kids ponyritten vanaf de camping kan maken. Voor meer info zie ponyactiviteiten